Parasit de logodnica, un britanic cauta pe cineva cu care sa isi imparta luna de miere. Cum trebuie sa fie castigatoarea


Ultimul update: Joi 08 Ianuarie 2015 00:06
Data publicarii: Luni 05 Ianuarie 2015 20:35
Categorie: Bizar
inel logodna

John Whitbread, un britanic de 32 de ani, a fost parasit de logodnica lui inainte de nunta, lucru care, printre altele, l-a lasat fara partenera in luna de miere pe care o planificase in Republica Dominicana.

Acesta a pus al doilea bilet la vanzare pe eBay. Ambele au costat peste 2.000 de euro si presupun cazare all-inclusiv la o statiune de patru stele, potrivit The Telegraph.

John se asteapta de la cea care ii va tine companie in calatorie sa aiba un simt al umorului bine dezvolat, indiferent de varsta. "Am ramas fara glas cand mi-a spus ca nu vrea sa ne casatorim, insa nu puteam sa-mi plang de mila la infinit. Platisem deja excursia, asa ca nu putea lasa banii deoparte. Caut un nou prieten, care sa aiba chef de niste distractie", a spus John.

Britanicul era cu logodnica sa, Amy, de doi ani. Licitatia a ajuns deja la suma de peste 1.000 de euro, la doar doua zile de cand a fost biletul a fost postat pe eBay, insa a fost resetata din cauza unor probleme. Acum se afla la un nivel de 60 de euro.

"Nu sunt plictisitor, altfel nu as face ceva atat de ridicol", este modul prin care John isi promoveaza initiativa.

 

Sursa: The Telegraph

VIDEO PROTVPLUS.RO