Papusa Barbie, varianta hipster. Contul de Instagram care a creat nebunie: in ce ipostaze apare celebra papusa

Dată publicare: 05-09-2015 13:13
Dată actualizare: 08-09-2015 06:53


hipster barbie

Papusa Barbie este simbolul copilariei pentru generatii intregi si intotdeauna a fost adaptata la moda si cerintele vremii.

"SocalityBarbie" este contul de Instagram care a creat nebunie pe reteau de socializare in ultima perioada. Contul este plin de imagini cu papusa Barbie, in diferite ipostaze care intruchipeaza epoca moderna.

"Life in plastic is fantastic/Viata in plastic e fantastica" versul celor de la Aqua, se potriveste de minune modernei papusi Barbie, indragita de milioane de tineri din lumea intreaga.

"Hipster Barbie" asa cum este poreclita, imita stilul bloggerilor si genul de postari pe care utilizatorii inraiti le-ar publica. De la citate celebre, la selfie-uri si un stil vestimentar trendy, SocalityBarbie pare cat se poate de reala.

Creatorul contului de Instagram a ales sa ramana anonim, dar a declarat pentru Metro ce l-a impins sa faca asta. "Nu am putut sa nu observ aceasta moda, de a posta poze retusate, cu filtre si transformate in diferite aplicatii, dar pe care utilizatorii le numesc autentice. Asa ca m-am gandit sa ii fac viata perfecta lui Barbie, asa cum este evocata in lumea in care traim".

Iar Barbie nu mai este o simpla papusa cu care se joace fetitele: a crescut, are propria viata, prieteni, locuri preferate unde iese, destinatii de vacanta de vis si un stil vestimentar adaptat la moda actuala.

Moderna Barbie a renuntat la iubitul ei chel, Ken si acum, cauta mai degraba un iubit cu barba, sa fie model sau barman, asa cum este trecut la profilul ei pe Instagram.

"Este dezamagitor in ce s-a transformat Instagram. Nu mai este un loc unde oamenii chiar impartasesc momente reale. Totul este cu filtre, cu lumini, mai colorat, mai frumos decat este in realitate. Viata pe care o vedem pe Instagram nu are nicio legatura cu realitate, este falsa" a mai spus creatorul "SocalityBarbie".

 

 

Sursa: Metro


VIDEO PROTVPLUS.RO