Britanicii au inventat jobul de "expert in OZN-uri si extraterestri". Care este fisa postului

Ultima actualizare: 01-11-2012 05:03
OZN

In Anglia, langa usa pe care scrie Ministerul Apararii este un birou dedicat cercetatorilor preocupati de extraterestri. Acesta poarta numele de UFO Desk Office.

Biroul este recent aparut, iar descrierea postului suna cam asa: investigarea cazurilor in care au fost vazuti extraterestri, comunicarea cu omuletii verzi si purtator de cuvant al oamenilor in cazul stabilirii contactului cu fiintele extraterestre.

Intr-un raport publicat recent este descrisa noua slujba alaturi alte cateva mii de documente axate pe extraterestrii.

Statutul de “expert in fenomenul OZN” este “generalist si non-tehnic” si se concentreaza pe comunicarea cu publicul, un fel de purtator de cuvant.

Usor ironic”, adauga raportul, “cea mai buna sursa de informare despre omuletii verzi este internetul si Google".

Peste 6.700 de pagini de investigare extraterestra sunt publicate de Ministerul Apararii.

"M-am gandit ca a fi de folos daca as detalia rolul biroului OZN si fisa postului”, a declarat actualul ofiter al Biroului de Investigare Extaterestra.

Nu avem dovezi care sa confrme existenta martienilor sau a navelor extraterestre, nici nu stim daca au vizitat vreodata pamantul. Insa Univesul este foarte mare si omenirea a explorat o mica parte din galaxie, nu putem exclude ideea de viata inteligenta pe alte planete", a adaugat expertul.

Biroul isi propune sa infiinteze si o linie de urgenta la care sa apeleze oamenii care vor sa raporteze incidente in care sunt implicati omuletii vezii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO