Viena, orasul in care esti amendat daca iti saruti iubita in public. Ce gesturi mai sunt sanctionate


Ultimul update: Sambata 21 Septembrie 2013 07:13
Data publicarii: Miercuri 18 Septembrie 2013 08:24
Categorie: Bizar
sarut

Viena este “casa” celei mai faimoase picturi a lui Gustav Klimt, The Kiss (Sarutul), care este si una din cele mai importante obiecte de arta faurite vreodata.

Dar, in mod categoric, iubirea nu pluteste in aer in capitala Austriei, unde autoritatile au decis sa amendeze cuplurile care fac gesturi tandre in mijloacele de transport public, potrivit Daily Mail.

Wiener Linien, compania care gestioneaza reteaua de transport in comun, sustine ca a primit mii de sesizari de la cetateni deranjati de cuplurile care afiseaza prea multa afectiune, persoane care vorbesc tare la telefonul mobil sau mananca alimente cu miros puternic.

Prin urmare, de acum inainte, cei care se saruta, vorbesc la telefon si consuma kebab sau mancare chinezeasca in metrou vor fi amendati cu cate 50 de euro de catre persoane special angajate sa combata aceste gesturi.

Angajatii nostri vor fi instruiti sa depisteze orice gest care ii deranjeaza pe ceilalti pasageri”, spune Daniel Amann, purtatorul de cuvant al Wiener Linien.

 

 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO