Orasul din Europa unde cainii au parte de toalete publice. Proprietarii lor sunt incantati de idee. VIDEO

Dată publicare: 14-07-2014 16:37
Dată actualizare: 17-07-2014 00:25


Toaleta caini

Autoritatile din orasul spaniol El Vendrell au luat o decizie drastica pentru a evita murdarirea domeniului public de catre animalele de companie ale locuitorilor.

Astfel, primaria din El Vendrell a instalat toatele publice pentru patrupede, de care proprietarii de animale sunt, in mare lor parte, incantati, potrivit Oddity Central.

Cainii au parte de doua toalete, una pentru fiecare nevoie. Inainte de folosire, proprietarii sunt nevoiti sa ridice capacul, iar dupa sa traga apa. Proiectul ii apartine unui iubitor de animale, care fotografiaza si observa comportamentul cainilor de mai multi ani.

"Pe decursul anilor, am observat ca daca ii dresezi bine, cainii pot fi exact ca oamenii", a spus Enric Girona. Aceste toalete sunt extrem de binevenite, tinand cont ca amenda pentru proprietarii cainilor care lasa mizerie in urma lor este de 750 de euro. In orase precum Madrid sau Barcelona, amenda ajunge pana la 1.500 de euro.

Desi unii proprietari de caini s-au plans ca aceste toalete sunt inutile si ca banii erau mai bine cheltuiti pe un spatiu pentru animale, altii spun ca ideea a fost una foarte buna, atata timp cat folosirea toaletelor ramane gratuita.

Sursa: odditycentral.com


VIDEO PROTVPLUS.RO