Opt barbati au primit 19 ani de inchisoare pentru violuri degradante. "Raul cauzat de tine este de proportii inimaginabile"

Ultima actualizare: 07-11-2016 07:13
viol

Dupa un proces de o luna, o instanta din orasul britanic Sheffield a condamnat opt barbati la cate 19 ani de inchisoare pentru ca au exploatat sexual mai multe fete, unele cu varste chiar si de 13 ani. Violurile au fost comise in Rotterdam, Olanda.

Victimele au fost supuse la tratamente "violente si degradante" s-a aratat la proces. Sageer Hussain a intreprins o "campanie de violuri brutale" asupra unei tinere de doar 13 ani. Fata a fost atat de marcata de incidente incat ea si familia ei au emigrat in Spania, relateaza publicatia Metro

Vineri, Sageer a fost condamnat la 19 ani de inchisoare impreuna cu Mohammed Whied (32), Ishtiaq Khaliq (33), Waleed Ali (34), Asif Ali (30), Masoued Malik (32), Basharat Hussain (40) si Naeem Rafiq (33).

In aprilie anul acesta si cei trei frati ai lui Sageer, Arshid, Basharat si Bannaras au ajuns la puscarie dupa doi ani in care politia s-a chinuit sa prinda o grupare infractionala ce exploata sexual minore si care isi racola victimele din Rotterdam.

Arshid, considerat capul organizatiei, a primit 35 de ani de inchisoare, iar judecatorul care l-a condamnat i-a spus: "Raul cauzat de tine este de proportii inimaginabile."

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO