Operatiunea "acoperisul". Cum au incercat 100 de politisti britanic sa dea jos doi hoti de pe o casa

Dată publicare: 02-08-2013 14:21
Dată actualizare: 05-08-2013 06:46


hoti acoperis

Ganditi-va la cel mai amuzant film cu hoti pe care l-ati vazut pana acum. Acum uitati-l, pentru ca aceasta poveste este si mai amuzanta.

Doi hoti din Marea Britanie au reusit sa mobilizeze aproape 100 de ofiteri ai politiei care au incercat cu disperare sa-i convinga sa coboare de pe acoperisul unei case.

CITESTE SI: Surpriza URIASA pentru romanii care au smartphone-uri. Ce vor vedea de cand vor reporni telefoanele

Joshua Hughes, de 19 ani, si James Haden, de 18 ani, hoti cu zeci de case sparte la activ, au incercat sa scape de politistii care erau pe urmele lor aruncand cu tigle de pe case in ei si amenintand ca vor face rau persoanele din locuintele pe care se urcau, scrie Mirror.co.uk.

Intr-o operatiune de urmarire care a durat aproximativ 30 de ore, cei doi s-au trezit in cele din urma incercuiti pe acoperisul unei case, politistii incercandu-i sa ii convinga sa le dea drumul ostaticilor si sa coboare de pe case inainte de a mai provoca si alte pagube.

41 de politisti comunitari, 6 caini politisti, 3 inspectori 53 de ofiteri ai politiei, 3 politisti de trafic, 6 ofiteri armati si 7 sergenti au fost prezenti la operatiunea "acoperisul".

Mai mult, negociatorul chemat la fata locului a incercat sa-i "infometeze" pe cei doi, aducandu-le meniuri de la KFC, mai scrie Mirror.

Autoritatile au declarat ca tactica "KFC" a fost o simpla incercare de a le distrage atentia.

Cei doi hoti au comis pagube de 22.000 de lire in urmarirea de 30 de ore.

Sursa: Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO