Operatiile estetice au transformat-o intr-un personaj de film SF. Cu cine este comparata acum actrita din Japonia. FOTO

Ultima actualizare: 27-04-2014 07:17
Rina Nanase

Este de inteles de ce multe femei care au o cariera in modeling sau in industria filmelor pentru adulti apeleaza la chirurgia estetica, insa cazul unei tinere din Japonia este de neinteles.

Modelul japonez Rina Nanase, care pana de curand a jucat in filme pentru adulti sub numele de Rumi Kanda, a decis sa-si schimbe forma fetei si a fost surprinzator de transparenta pe parcursul transformarilor prin care a trecut.

Rina a inceput sa posteze pe Twitter fotografii dupa fiecare interventie pe care a facut-o. Si-a modificat forma ochilor, a nasului si a barbiei, iar acum a ajuns la rezultatul dorit, relateaza Hima Tsubushi News.

Dupa ce a postat fotografia cu "rezultatul final", multi au spus ca este prea mult, iar altii au sugerat ca seamana cu personajul Dobby din filmele Harry Potter.

Nanase a spus ca nu-i placea cum arata inainte, pentru ca avea nasul prea gros si ochii rotunzi. Din comentariile de pe retelele de socializare, rezulta ca oamenii nu au fost prea incantati de schimbarile facute, insa Rina pare sa fie multumita.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO