Operatii estetice cu silicon si Super Glue. Barbat arestat, dupa ce si-a nenorocit pe viata clientii

Ultima actualizare: 27-01-2013 07:14
injectie silicon

Un barbat care nu are niciun fel de studii medicale pretinde ca este chirurg estetician, practicand “meseria” intr-o camera de motel. Tehnica lui “revolutionara” a bagat, insa, in spital doua persoane, ajunse in pragul mortii.

Calvin E. Butler, care este travestit si se recomanda Tamieka Butler, se “specializase” in marirea feselor, iar metoda lui era una de care nu a mai auzit nimeni niciodata: injecta silicon, iar apoi inchidea inciziile cu Super Glue.

Potrivit NBC News, facea interventiile intr-o camera din Motelul El Patio din West Palm Beach, Florida, iar o sedinta costa 400 de dolari.

Una din clientele travestitului a declarat la politie ca a fost de patru ori la el si i-a injectat in fese “silicon steril”, iar apoi i-a lipit inciziile cu Super Glue. Dupa ultima vizita, femeia a inceput sa simta dureri atroce in zona injectata, iar Butler a sfatuit-o sa faca bai calde si sa se maseze.

Dar dupa cateva zile femeia se simtea mai rau, a inceput sa faca febra si avea rani deschise. S-a dus la spital unde medicii au diagnosticat-o cu o infectie grava, care ii ameninta viata.

In aceeasi situatie s-a aflat si un barbat, prieten cu Butler. Dupa ce aceste doua persoane au ajuns in spital, medicii au sesizat politia, iar Calvin E. Butler a fost arestat.

Travestitul este un mare adept al operatiilor estetice si a facut mai multe interventii, schimbandu-si fizionomia in mod dramatic in decursul anilor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!