Omul de afaceri britanic care a platit aproape 100 de euro pe trei sticle de apa. Cum explica reprezentantii hotelului

Ultima actualizare: 31-07-2014 07:08
euro

Omul de afaceri Edward Heaton, din Marea Britanie, a povestit ca a avut parte de o intamplare care i s-a parut revoltatoare, dupa ce a avut o intalnire cu un client la un hotel de cinci stele din Knightsbridge.

Edward spune ca s-a intalnit cu un client la respectivul hotel si ca a comandat trei sticle de apa, de jumatate de litru fiecare, acestea avand, in mod normal, un pret de circa un euro bucata, potrivit Daily Mail.

Insa, cand a cerut nota, omul de afaceri a descoperit ca trebuia sa achite aproape 100 de euro. Se pare ca hotelul are o politica neobisnuita: suma minima pe care fiecare client trebuie sa o achite de fiecare data cand apeleaza la serviciile barului dupa ora 16 este de 30 de euro.

Vezi AICI pozele cu nota lui Edward Heaton.

De asemenea, cei care merg la barurul hotelului trebuie sa achite o consumatie minima de 63 de euro. "Nu ma deranjeaza ca au o consumatie minima, insa ar trebui sa informeze clar asupra acestui lucru", a spus Edward.

Omul de afaceri a explicat ca nu a primit niciun meniu si ca, de respectiva suma, ar fi putut sa comande sampanie in loc de apa. De banii platiti pentru trei sticle de apa la hotel, Edward ar fi putut sa cumpere 125 de sticle de apa de la supermarket.

Reprezentantii hotelului si-au cerut ulterior scuze pentru experienta neplacuta de care a avut parte Edward.

 

 

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO