"Omul cameleon" a uimit Venezuela. Cum a ajuns artistul Liu Bolin "invizibil"

Ultima actualizare: 08-11-2013 07:16
Liu Bolin

Artistul Liu Bolin este supranumit in China "omul camelon" datorita abilitatilor sale de a se face "invizibil" cu ajutorul unor picturi corporale care-l ajuta sa se camufleze.

Barbatul a ajuns celebru in toata lumea pentru modul in care ajunge invizibil. Cel mai recent spectacol al sau a avut loc in capitala Venzuelei.

Sambata trecuta, artistul i-a provocat pe oameni sa-l recunoasca in imagini dupa ce s-a pozat pictat in fata unui raft cu reviste de benzi desenate, relateaza www.businessinsider.com.

Chinezul a dus atat de departe arta de a se face invizibil incat nimeni nu a putut depista ce se afla in imagini.

In varsta de 40 de ani, barbatul a declarat ca reuseste sa ajunga invizibil cu ajutorul artei si nu al tehnologiei sau magiei.

Dorinta lui este sa se faca invizibil in cat mai multe orase din lume. Vizita lui in Venezuela este prima facuta intr-o tara din America de Sud.

"Cand am ajuns in Venezuela, am calatorit cu o masina blindata. Asta mi-a dat ideea de a arata violenta care exista in aceasta tara" a povestit el.

Inspirat de diverse probleme din aceasta tara, artistul s-a camuflat sugestiv sau a ajutat alte persoane, ajutat de background-uri care ilustrau dificultatile din Caracas.

 Sursa foto: captura Youtube

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO