Obsesia unei mame din Marea Britanie nu are limite. Ce a decis pentru fetita ei, inca nenascuta

Dată publicare: 15-05-2013 16:25
Dată actualizare: 18-05-2013 06:56


Jenny Oliver

Jenny Oliver, din Marea Britanie, este convinsa ca fiica ei inca nenascuta va fi foarte talentata. Acesta este si motivul pentru care femeia si-a inscris copil intr-o competitie.

Femeia urmeaza sa aduca pe lume o fetita in iulie, iar in septembrie micuta ar urma sa participe la un concurs de frumusete pentru bebelusi.

Jenny mai are o fetita pe nume Jessica, in varsta de 10 ani, dar si un baietel de 7 ani. Ea s-a gandit chiar si la un nume pentru fiica ei inca nenascuta. O va chema Ella sau Eva.

"Cu talentul meu in dans si cu toate cunostintele surorii ei in concursurile de frumusete, ma indoiesc ca nu va face fata cu brio competitiei. Ma gandeam sa ii spunem Ella, dar si Eva e frumos. Nu ne-am decis inca. Sunt sigura ca va ajunge departe in viata. In astfel de competitii o sa invete sa aiba incredere in ea, sa fie curajoasa si sa se imbrace cat mai frumos", a declarat viitoarea mama.

Organizatorii concursului Miss Natural Sparkle au decis sa faca o competitie pentru bebelusi dupa ce au vazut interesul foarte mare aratat de mame.

Fiica Jessica a participat la mai multe competitii de frumusete. Printre premiile pe care fata le-a adus acasa se numara si premiul pentru cel mai frumos zambet, in 2012, la Miss Natural Sparkle.

Sursa: The Sun

Tags: curiozitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO