Obsesia care a durat ani de zile si din cauza careia a ajuns la spital. Ce au gasit medicii in stomacul tinerei

Ultima actualizare: 03-10-2014 07:18
radiografie

Ayperi Alekseeva, o tanara de 18 ani, din Kargazstan, a ajuns la spital din cauza unei obsesii pe care si-a stimulat-o ani de zile, obsesie care a dus la o descoperire neobisnuita facuta de medici in stomacul ei.

Tanara a ajuns la spital din cauza ca nici macar nu putea sa bea un pahar de apa fara sa se simta rau, aceasta afland ulterior ca avea un ghemotoc imens de par in stomac, care ii bloca sistemul digestiv, potrivit Daily Mail.

Timp de mai multi ani, Ayperi a fost obsedata sa manance par de pe jos si sa-si roada varfurile propriilor fire de par. Ghemotocul de par pe care medicii l-au extras din stomacul ei avea greutatea de patru kilograme.

Specialistii spun ca, fara a fi operata de urgenta, tanara, care era deshidratata si suferea de malnutritie, ar fi murit cu siguranta. Acestia au adaugat ca este cel mai mare ghemotoc de par extras din stomacul unui om din ultimii 50 de ani.

"Din punct de vedere psihologic, in afara de obsesia de a manca par, fata este perfect normala si sanatoasa", a spus medicul Bahadir Bebezov.

Ayperi va fi eliberata in curand din spital si a promis ca-si va controla problema si nu va mai manca par niciodata.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO