Obligata sa se marite cu propriul frate de o secta religioasa. "Este doar inceputul cosmarului"

Ultima actualizare: 27-01-2013 07:14
Ruby Jessop

Era doar o adolescenta cand s-a alaturat unei secte religioase, crezand ca urmeaza calea dreapta. Nu avea de unde sa stie ca acest grup proslaveste poligamia. Au urmat 12 ani pe care ar vrea sa-i stearga definitiv din minte.

Ruby Jessop avea doar 14 ani cand a fost considerata “matura din punct de vedere sexual” si a fost obligata sa se casatoreasca cu un var de gradul al doilea si cu fratele ei vitreg de liderul sectei religioase conduse de Warren Jeffs. De asemenea, liderul Bisericii Fundamentaliste a lui Isus Hristos si a Sfintilor din Zilele din Urma a obligat-o sa se culce cu numerosi barbati, potrivit ABC News.

In 12 ani, Ruby a facut 6 copii si a fost terorizata de Warren Jeffs. Ruby are acum 26 de ani si a reusit in sfarsit sa fuga din “inchisoarea perversa” a lui Jeffs . Copiii ei sunt acum in grija asistentilor sociali.

Ruby a evadat din adapostul din Colorado, Arizona, Statele Unite, dupa ce politia a strans probe impotriva lui Warren Jeffs si l-a acuzat de poligamie. Politistii au facut o conferinta de presa in urma cu doua zile si au spus ca in secta au fost mai multe femei aflate in situatia lui Ruby, obligata sa se casatoreasca cu rude.

In secta lui Warren Jeffs au intrat mai multi membri din familia lui Ruby, inclusiv sora acesteia mai mare, Flora. Aceasta din urma a fugit. Ultima data cand a vorbit cu sora ei, aflata inca sub influenta “profetului” Jeffs, a aflat ca aceasta era pe cale sa se casatoreasca cu fratele vitreg. Atunci, Flora s-a dus la politie sa reclame acest fapt, dar Ruby disparuse intre timp si nimeni nu a mai putut sa-i dea de urma.

In urmatorii 10 ani, Flora nu a mai stiut nimic de sora ei. Intre timp, au curs reclamatii impotriva lui Warren Jeffs, iar acesta a fost arestat in urma cu cateva luni. Intre timp, a fost condamnat la inchisoare pe viata.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO