Oamenii cred ca a descoperit fantana tineretii vesnice. Cati ani are femeia din imagine

Dată publicare: 28-10-2014 17:58
Dată actualizare: 31-10-2014 00:02


Apasra Hongsakula

Thailandeza Apasra Hongsakula este prima asiatica ce a castigat titlul de Miss Universe, in 1965. Pe atunci in varsta de 18 ani, ea a fermecat juriul cu frumusetea ei exotica.

Lucrurile nu s-au schimbat foarte mult intre timp pentru Apasra Hongsakula... La 47 de ani dupa ce a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume, ea este practic neschimbata. Are acum 67 de ani si inca intoarce toate privirile.

Citeste si: Pozele care au ajuns pe internet inainte de-a fi retusate. Adevaratul trup al lui Jennifer Lopez

Apasra a devenit o celebritate in tara ei si in Asia dupa ce a castigat cel mai mare si mai important concurs de frumusete. Varul reginei thailandeze s-a indragostit de ea si s-au casatorit, dar au divortat dupa cativa ani. Intre timp, a devenit femeie de afaceri si a prezentat concursuri de frumusete.

Thailandezii cred ca ea a descoperit fantana tineretii vesnice, pentru ca nu pare ca frumusetea ei este intretinuta cu operatii estetice drastice. Presa din tara spune, insa, ca Apasra ar fi urmat un tratament de intinerire foarte complex, care ar fi costat-o 77 milioane de dolari, fara sa spuna, insa, in ce consta acesta

Sursa:


VIDEO PROTVPLUS.RO