O vizita la dentist i-a salvat viata. O britanica a aflat ca sufera de o forma rara de cancer dupa ce si-a spart un dinte

17-03-2015 14:40


dentist

Cand Lisa Epsom si-a spart un dinte incercand sa deschida o sticla de suc, a crezut ca o vizita scurta la dentist ii va rezolva problema. In schimb, s-a dovedit a fi una dintre cele mai grele incercari.

Britanica in varsta de 34 de ani s-a ales cu un dinte spart dupa ce a vrut sa-i deschida fiului sau o sticla de suc. Cand a ajuns la dentist insa, medicul a descoperit ca femeia suferea de cancer intr-un stadiu avansat.

Operatia pentru indepartarea tumorii canceroase a durat 14 ore, iar la final, Lisa a mai ramas cu jumatate de fata, dar medicii au reusit sa-i salveze viata.

VEZI IMAGINILE AICI

"Ma simt desfigurata. Oamenii se holbeaza la mine pe strada, dar simt ca traiesc si e un pret mic pe care l-am platit pentru a-mi vedea copiii crescand", a declarat britanica pentru Daily Mail.

Initial, Lisei i s-a spus ca mai are de trait doar cateva saptamani. "Primul lucru la care m-am gandit a fost cine va avea grija de copiii mei daca eu voi muri", a adaugat Lisa, mama a patru copii.

Operatia a presupus indepartarea obrazului drept si a unei parti din bolta palatina. Ulterior, medicii i-au reconstruit chipul folosindu-se de muschi si piele de pe coapsa femeii.

"La inceput, mi se parea ca arat ca un monstru. Nu eram pregatita pentru ce am vazut in oglinda. Fetita mea era ingrozita de mine si se ascundea cand ma vedea, iar asta mi-a frant inima", a mai spus Lisa, care isi doreste sa atraga atentia asupra existentei acestei forme rare de cancer.

Sursa: Daily Mail

Tags: cancer, dentist, gura,

VIDEO PROTVPLUS.RO