O tara intreaga a ramas muta de uimire. Ce scrie in CV-ul acestei fete, la rubrica "ocupatie"

Dată publicare: 14-02-2013 17:13
Dată actualizare: 17-02-2013 06:46


casnica Ucraina

Aceasta blonda este convinsa ca s-a nascut ca sa incante privirile oamenilor. Si pentru ca se vrea perfecta, orice zi a ei incepe cu o lunga sedinta de machiaj.

Julia este o tanara din orasul Dnepropetrovsk, Ucraina. Pe contul ei de Facebook ea se prezinta astfel: "Sunt blonda, superba, desteapta si sunt casnica".

Julia a devenit o celebritate pe site-urile de socializare din tara ei dupa ce a postat zeci de poze in care este machiata excesiv.

Din aceasta cauza a ajuns sa fie ironizata pe bloguri, unde s-au facut numeroase speculatii in legatura cu ocupatia ei ascunsa ce nu o pun tocmai intr-o lumina buna: "o fata care arata in felul acesta numai casnica nu este...".

Saptamana aceasta Julia a vrut sa le inchida gura tuturor carcotasilor si a postat un mesaj in care spune ca este absolventa de facultate, ca ii plac calatoriile si cartile si ca ar putea sa aiba o cariera stralucita, dar s-a casatorit recent si a ales sa fie sotie. Ca sa fie cat mai convingatoare, Julia a postat si o fotografie in care este alaturi de sotul ei.

 

Sursa: Pro TV

Tags: ucraina, casnica, julia,


VIDEO PROTVPLUS.RO