O tanara din SUA a intrat cu masina intr-un camion, iar prietena ei a murit. Ce mesaje trimisese soferita cu 3 minute inainte

Dată publicare: 02-05-2015 17:39
Dată actualizare: 05-05-2015 07:02


mesaj accident

Cu putin timp inainte sa intre cu masina intr-un camion si sa omoare din culpa o alta persoana, o tanara din SUA i-a trimis mai multe mesaje iubitului sau, care voia sa o paraseasca.

Accidentul a avut loc in august 2013, insa abia acum Mila Dago, soferita vinovata de producerea tragediei, ar putea fi judecata. Tanara, in varsta de 22 de ani la momentul accidentului, s-a urcat beata la volan, dupa o noapte petrecuta in club, apoi i-a dat mai multe mesaje iubitului ei. Potrivit Miami Herald, cei doi aveau o relatie cu multe suisuri si coborasuri, iar barbatul luase decizia sa o paraseasca.

"Tu vei fi moartea mea", "Am incheiat totul, m-ai ruinat", "O sa mor din cauza ta", "Conduc beata, wooo", a scris tanara. La trei minute dupa trimiterea ultimului mesaj, Dago a intrat cu masina intr-un camion.

Tanara nu a murit in accident, insa pasagera din dreapta, o prietena a ei, nu a mai putut fi salvata. Cele doua erau prietene doar de doua luni.

Paramedicii au povestit ca Dago mirosea puternic a alcool, iar analizele au aratat ca femeia bause cu mult peste limita legala admisa.

In ianuarie 2014, Mila Dago a fost arestata, insa a fost eliberata pe cautiune la scurt timp. Acum, procurorii vor sa se foloseasca de continutul mesajelor trimise inainte de accident pentru a o baga la inchisoare pe tanara inconstienta.

Sursa: Miami Herald

Tags: mesaj, accident, masina,


VIDEO PROTVPLUS.RO