O tanara din Coreea de Sud si-a distrus faţa cu operatii estetice din dorinta de a avea un chip in forma de inima

Dată publicare: 29-01-2014 09:17
Dată actualizare: 01-02-2014 06:55


coreea de sud

O prezentatoare TV din Coreea de Sud este criticata ca si-a distrus chipul cu operatii estetice pentru a avea o faţa in forma de inima.

AICI puteti vedea imaginile cu tanara inainte si dupa operatie

Se spune ca femeile care au o frunte larga si o fata care se ingusteaza inspre barbie sunt deschise, prietenoase si au mult sex-appeal.

Pentru ca in Coreea de Sud, unde moda operatiilor estetice este ingrijorator de populara, aceasta forma a chipului este considerata un ideal de frumusete, o prezentatoare TV a decis sa apeleze la chirurgie plastica pentru a-si ascuti barbia.

Pozele cu ea inainte si dupa operatii s-au raspandit pe internet, starnind un val de critici in Coreea de Sud, relateaza Daily Mail.

Coreea de Sud este una dintre tarile cu cele mai mari cheltuieli pe cap de locuitor pentru operatii estetice. Una din cinci femei a apelat la cel putin o astfel de interventie.

Printre cele mai extravangante operatii estetice se numara cea pentru ridicarea colturilor buzelor, astfel incat zambetul lor sa para mult mai increzator sau pentru a-si mari pungile de sub ochi.

Specialistii avertizeaza ca multe dintre tinere apeleaza la acest tip de chirurgie si pentru a arata ca femeile europene.

Citeste si: Operatia estetica din Coreea de Sud care le face pe tinere sa "zambeasca precum Joker"

Citeste si: A facut 120 de operatii estetice ca sa atinga perfectiunea. Cum arata acum aceasta tanara din Coreea


 

Sursa: DACIA


VIDEO PROTVPLUS.RO