O tanara din China si-a luat iubitul la bataie cand a aflat ce cadou i-a cumparat de ziua ei. La ce se gandise barbatul

Ultima actualizare: 16-03-2015 07:21
sani

O idee de cadou neinspirata s-a transformat in scandal in China, unde o tanara si-a luat iubitul la bataie cand a aflat ce surpriza i-a pregatit acesta.

Un barbat din China a vrut sa-si impresioneze iubita, insa a gafat in cel mai glorios mod cu putinta. Acesta a dus-o pe tanara la o clinica de frumusete, unde i-a marturisit ca ii va plati o operatie de marire a sanilor. Fata l-a luat la bataie si apoi l-a parasit.

Wang Chen, in varsta de 26 de ani, si-a programat iubita, pe Wen Ting, de 24 de ani, la o clinica de frumusete din Zhengzhou, centrul Chinei.

Convins ca gestul sau o va impresiona pe fata, si-a rugat un prieten sa filmeze momentul in care ii dezvaluie iubitei surpriza.

Din pacate pentru el, iubita lui nu a apreciat gestul si... l-a luat la bataie, la gandul ca ar putea fi nemultumit de marimea sanilor ei. Fata tipa ca daca barbatul nu este multumit de bustul ei, "poate sa se care". Nici atunci cand barbatul i-a dezvaluit ca avea impresia sincera ca ea este cea care isi doreste sani mai mari, tanara nu s-a calmat.

"Am crezut sincer ca ii va placea cadoul. Acum imi spune ca nu mai vrea sa aiba de-a face cu mine. Insa ma voi gandi la ceva sa o recastig", a spus barbatul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO