O tanara din Anglia a fost gasita moarta, iar suspectii sunt fratii ei. Ce au descoperit politistii in casa in care locuiau

20-10-2015 16:20


violenta domestica

Shahena Uddin, o tanara de 19 ani din Watford, Anglia, a fost gasita moarta acasa de catre medicii de la serviciul de ambulanta. Acestia au ramas insa fara cuvinte cand i-au aflat povestea.

Moartea Shanenei a socat intreaga comunitate din Watford, Anglia, dat fiind faptul ca principalii suspecti sunt cei patru frati ai sai, sora si cumnatele.

Adolescenta era supusa unor chinuri groaznice de catre acestia, potrivit The Independent. Politistii au descoperit ca tanara era fortata de membrii familiei sale sa linga vasul de toaleta, sa manance hartie igienica si sa inghita tot ceea ce vomita. In acelasi timp, tanara nu avea voie sa foloseasca toaleta si era nevoita sa foloseasca chiuveta in schimb.

In momentul in care au ajuns la fata locului, medicii de la serviciul de ambulanta au gasit-o pe tanara lovita sever in zona capului, cel mai probabil cu un obiect dur.

Procesul este in curs de desfasurare, dar membrii familiei nu recunosc crima si au pledat “nevinovat” in fata judecatorilor.

Sursa: Independent.co.uk

VIDEO PROTVPLUS.RO