O tanara de 18 ani a vrut sa santajeze un sportiv dupa ce au petrecut o noapte impreuna. Cum s-a intors totul impotriva ei

Ultima actualizare: 25-09-2015 07:02
hochei

Incercarea unei tinere de a santaja starul unei echipe de hochei din SUA s-a intors impotriva ei.

Kateřina Provazníková si jucatorul de hochei Jaromir Jagr au petrecut o noapte impreuna, iar cand el a adormit, tanara in varsta de 18 ani a scos telefonul si s-a fotografiat alaturi de cucerirea sa, scrie Daily Mirror.

Fata intentiona sa-l santajeze pe Jagr, in speranta ca va obtine o suma frumoasa de bani de la el pentru a nu face publica imaginea.

Insa Provazníková a avut o surpriza neplacuta cand sportivul in varsta de 43 de ani i-a spus ca nu ii pasa daca fotografia ajunge in presa, intrucat nu are o iubita sau o sotie.

Dupa ce poza a ajuns in presa din Cehia, tanara a invatat o lectie pretioasa: internetul nu uita si nu iarta. Mai multi utilizatori de Twitter au inceput sa se fotografieze precum Katerina si sa publice imaginile sub hashtag-ul "Blackfail", facand referinta la incercarea esuata a fetei de a-l santaja pe Jagr.

Mai mult, iubitul Katerinei a aflat despre infidelitatea ei. Acesta este tot jucator de hochei, iar unul dintre idolii lui era chiar Jaromir Jagr.


 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO