O tanara de 18 ani a fost prinsa in timp ce consuma alcool. Propunerea indecenta a politistului, pentru a scapa nevinovata

Ultima actualizare: 02-01-2015 08:29
David Seastrand

Janelle Westfal, o fata in varsta de 18 ani, din SUA, a fost arestata dupa ce a fost prinsa ca a consumat alcool, dupa o petrecere din New Hampshire, avand o cutie de bere in mana.

Tanara a fost rugata sa se prezinte la sectia de politie, cateva zile mai tarziu, moment in care a primit o propunere indecenta din partea sefului sectiei, David Seastrand, potrivit The Mirror.

Barbatul i-a promis fetei un targ: va renunta la toate acuzatiile daca Janelle va fi de acord sa pozeze nud, intr-un subsol al sectiei de politie din New Hampshire.

"Era acolo, in uniforma, cu pistolul la brau. A spus ca-mi va face poze si apoi ma va santaja cu ele timp de doi ani, pentru a se asigura ca nu voi mai face probleme", a spus fata.

Tatal tinerei a depus o plangere, iar Seastrand a demisionat din functie in urma anchetei. In urma intentarii unui proces, Janelle a ajuns la o intelegere amiabila si urmeaza sa primeasca despagubiri in valoare de 70.000 de dolari.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO