O adolescenta de 16 ani a murit de inima in timp ce vizita o casa bantuita. "Medicii ne-au spus ca era ca o bomba cu ceas"

Ultima actualizare: 24-10-2014 00:05
Christian Faith Benge

O adolescenta de 16 ani din Ohio, Statele Unite, a murit dupa ce a vizitat o casa bantuita pregatita pentru Halloween.

Christian Faith Benge a murit in timpul unei vizite la Land of Illusion Haunted Scream Park, o atractie populara de Halloween din Middletown, Ohio. Tanara a ramas fara cunostinta intr-una din "casele bantuite" ale parcului si a decedat in scurt timp, relateaza Daily Mail.

"Era in mijlocul casei si pur si simplu a cazut", a spus bunica ei, Betty Benge. Christian vizita parcul alaturi de 100 de persoane, cunostinte, prieteni si membri ai familiei. Luminile, vocile infricosatoare si zgomotele de drujba au fost, insa, prea mult pentru tanara a carei inima a cedat.

Dupa ce a lesinat, mama ei a incercat sa-i acorde primul ajutor pana la sosirea medicilor, dar, din pacate, nu a avut niciun rezultat.

Adolescenta s-a nascut cu o boala de inima, iar din aceasta cauza in timp unul din plamanii ei a cedat. "Medicii ne-au spus ca era ca o bomba cu ceas, ca putea sa moara in orice moment", a spus bunica fetei. Totusi, familia nu s-a gandit ca vizita intr-o "casa bantuita" ar putea sa-i grabeasca sfarsitul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO