O sfera stranie a aparut in fata Soarelui in imaginile realizate de NASA. Adeptii teoriei conspiratiilor sustin ca e un OZN

Ultima actualizare: 24-11-2016 07:04
NASA

NASA a surprins imagini spectaculoase, dar care au starnit tot felul de teorii. O sfera neobisnuita a aparut in fata Soarelui pe una dintre imaginile surprinse de satelitii NASA.

O sfera imensa albastra a aparut in fata Soarelui, conform imaginilor publicate pe Facebook de catre Pamela Johnston, o femeie din Mexic, preluate de la NASA. Forma misterioasa a starnit tot felul din partea internautilor care spun ca ar fi un OZN sau o "planeta rebela" din sistemul nostru solar. Dupa ce apare in fata Soarelui, sfera dispare in mod misterios.

"Am descarcat pozele facute de satelitul SECCHI HI1 si se vede ceva straniu. 'Anomalia' poate fi vazuta in cateva imagini, dar in urmatoarele dispare" a scris un utilizator.

Altii in schimb sunt mai susceptibili: "Nu cred ca NASA ar fi atat de nepasatoare in cat sa publice astfel de imagini care sa starneasca panica in randul oamenilor."

 

 

 


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO