"O sa fii mereu grasul amuzant". Cum a ajuns un barbat sa slabeasca 90 de kilograme

Dată publicare: 22-07-2013 17:32
Dată actualizare: 25-07-2013 00:00


gras

Un barbat american a slabit 90 de kilograme dupa ce s-a mutat din Florida in New York.

Un studiu realizat de Universitatea din Washington sustine ca barbatii din Manhattan, New York sunt pe locul doi in topul celor mai bine facuti din Statele Unite. In fruntea clasamentului sunt barbatii din San Francisco, considerati cei mai slabi/ in forma din America, relateaza nydailynews.com.

Actorul David Singletary exemplifica rezultatele acestui studiu aratand cum a slabit 91 de kilograme dupa ce s-a mutat in New York. David face exercitii la sala 6 zile pe saptamana.

"Este foarte multa presiune pe barbatii din New York sa arate bine si sa fie sanatosi" spune David care lucreaza la un teatru din Manhattan. Cand a plecat din Florida, David avea aproape 205 kilograme, acum, la 30 de ani, a slabit aproape la jumatate si arata "perfect sanatos".

"Intr-o zi, un regizor care se ocupa cu distributia de roluri mi-a spus ca daca nu slabesc o sa fiu mereu considerat grasunul amuzant, partenerul celui care are rolul principal" a povestit David. Dupa asta si-a aruncat mancarea din frigider si a inceput sa faca exercitii.

"Cand eram mic am crescut cu ideea ca este in regula sa fii gras, inseamna ca cineva te iubeste si are grija de tine", a mai explicat el.

Sursa: nydailynews.com


VIDEO PROTVPLUS.RO