O romanca a slabit intr-un an peste 100 de kilograme dupa ce a renuntat la pizza si cartofi prajiti. Cum arata acum. FOTO

Ultima actualizare: 29-11-2014 07:05
Ana Sirbu

Ana Sirbu a ajuns sa cantareasca 205 kilograme pentru ca nu manca nimic altceva decat pizza si cartofi prajiti. In perioada cea mai dificila, tanara de 28 de ani nu dormea noaptea de teama sa nu se sufoce.

Dupa un an, romanca, stabilita acum in Marea Britanie, care lucra intr-o pizzerie, a devenit de nerecunoscut, pentru ca a slabit 115 kilograme. Si asta datorita unui regim alimentar echilibrat si a sportului.

Problemele Anei au inceput in urma cu 5 ani, din cauza programului de la serviciu, in combinatie cu alimentatia formata aproape exclusiv din pizza si cartofi prajiti. La un moment dat lucra pe ture de noapte si la ora 5.00 dimineata, inainte de a se culca, manca pe saturate. Treptat a ajuns la 205 kilograme.

Ana spune ca in momentul in care a depasit 200 de kilograme a fost nevoita sa renunte la serviciu, pentru ca nu putea sa se deplaseze. In toata aceasta perioada a avut noroc de iubitul ei, care a sustinut-o moral si material.

Cu multa vointa, Ana a reusit sa slabeasca mai mult de jumatate din greutatea corpului ei intr-un an de zile. Cei mai fericiti de aceasta reusita au fost parintii ei, ramasi in Romania, dar si iubitului Anei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO