O recompensa de 10 milioane, pe capul lui Yeti. Dovezile existentei au continuat sa apara in 2013

Dată publicare: 28-12-2013 15:14
Dată actualizare: 31-12-2013 07:07


Bigfoot

Anul 2013 a fost unul plin de controverse in problema creaturii misterioase cunoscuta ca Yeti, Sasquatch, Bigfoot sau Omul Zapezilor, despre care se banuieste ca traieste in zone izolate din America de Nord, sau din alte tari.

Chiar daca nenumarate persoane sustin ca au zarit "bestia paroasa", nu exista dovezi care sa dovedeasca acest lucru.

In Texas, un grup de investigatori ai fenomenului au organizat o conferinta de presa in care au promis sa arate imagini nemaivazute, de inalta calitate, a creaturii legendare, informeaza Huffington Post.

In 2014, o emisiune TV va oferi 10 milioane de dolari pentru gasirea monstrului. Timp de 8 saptamani, noua echipe vor cauta in statele americane nordice dovezi de necontestat ale existentei creaturii.

Iata cele mai importante aparitii, din 2013:

In luna ianuarie, un grup de Facebook dedicat subiectului a publicat doua imagini in premiera, una din 1967 si alta din 2012.

Bigfoot

In luna iulie, doua clipuri video au fost postate pe youtube. Unul dintre ele a fost realizat de un turist chinez, in statul canadian British Columbia.

Bigfoot

In luna octombrie, intr-o conferinta de presa, un grup de investigatori a prezentat un video din 2005, in care un presupus Bigfoot dormea. Ar fi fost mai interesant daca publicul ar fi primit clipul integral, care continea si momentul in care creatura s-a trezit din somn.

Bigfoot

Tot in luna octombrie, a aparut o fotografie realizata in statul american Pennsylvania, in care se presupunea ca sunt importalizate doua creaturi. Ulterior, aceasta a fost contestata de un internaut care a sustinut ca imaginea prezinta de fapt un copac prabusit.

Bigfoot

 

Sursa: Huffington Post


VIDEO PROTVPLUS.RO