O profesoara care ar fi intretinut relatii sexuale cu un elev minor, impreuna cu un alt cadru didactic, a fost achitata. FOTO

27-04-2017 12:46


shelley dufresne

O fosta profesoara de liceu, care a fost acuzata ca a intretinut relatii sexuale cu un elev minor, impreuna cu o alta profesoara, a fost gasita nevinovata.

Shelly Dufresne, in varsta de 43 de ani, care a predat la liceul american Destrehan, a fost achitata, miercuri, de Tribunalul din Louisiana de doua capete de acuzare legate de acte sexuale cu un minor, relateaza Daily Mail

Judecatoarea Danyelle Taylor a spus ca dovezile aduse de catre procurori, prin prisma declaratiilor principalului martor, adolescentul care sustine ca a facut sex cu Dufrene, sunt insuficiente din cauza faptului ca acestea nu sunt veridice.

Inainte sa propunte decizia, judecatoarea a mai adaugat ca elevul are “o predispozitie pentru minciuna” si “este infatuat”.
“Instanta stie ca adolescentul a fost dispus sa minta”, a continuat Taylor, facand referire la o minciuna pe care a spus-o elevul in timpul marturiei sale.

Acesta a sustinut ca nu a purtat ceas la mana atunci cand a avut loc contactul sexual intre el si profesoara, de aceea nu isi mai aduce aminte cand s-a petrectu evenimentul.

Daca ar fi fost gasita vinovata, Dufresne ar fi fost condamnata la 10 ani de inchisoare si amendata cu 5000 de dolari. In 2015, ea a pledat vinovata la o acuzatie cu caracter sexual, unde a recunoscut ca a facut sex cu un elev. Atunci, a primit o pedeapsa de 3 ani cu suspendare.

Procurorii au sustinut ca o alta profesoara, Rachel Respess, in varsta de 26 de ani, a intretinut relatii sexuale cu adolescentul. Acum, baiatul, presupusa victima, a implinit 19 ani.

De asemenea, conform procurorilor, Dufresne si elevul ei ar fi facut sex de mai mult de 40 de ori in masina in masina acesteia sau in locuinta femeii, dupa atrenamentele la fotbal.
 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO