O profesoara a slabit 60 de kg dupa ce eleva i-a facut acest portret.Cum arata inainte si dupa dieta

Ultima actualizare: 24-01-2013 07:10
desen

Cand o profesoara le-a spus elevilor ei sa deseneze ceva ce le-a marcat viata, ca tema pentru acasa, nu si-a dat seama ca acest lucru avea sa-i afecteze viata.

Profesoara Leandra Reay, din Marea Britanie, avea aproape 130 de kilograme, dar se afla intr-o negare totala si credea ca nimeni, nici elevii ei, nu observa ca este cam mare, a povestit ea pentru chroniclelive.co.uk.

Insa cand una din eleve i-a dat foaia pe care desenase o bila mare pe post de trup, la care erau atasate maini, picioare si un cap blond, Leandra a avut o trasarire. A intrebat-o pe eleva cine era personajul din desen, iar aceasta i-a raspuns, mandra de opera ei: “Sunteti dumneavoastra, doamna Reay!”.

Leandra a avut puterea sa zambeasca, dar pe interior plangea in hohote, realizand ca elevii ei au observat cam cat de grasa este.

Acesta a fost impulsul de care a avut nevoie pentru a-si schimba viata. Leandra, 39 de ani, a renuntat total la mesele copioase pe care avea inainte si si-a impus o dieta stricta. Asa se face ca in decurs de un an a pierdut mai bine de jumatate din greutatea corpului, iar acum cantareste 60 de kilograme.

Femeia spune cu mandrie ca si-a cumparat prima rochie dupa 20 de ani, una neagra, scurta si mulata, iar acum sotul si cei doi copii ai lor nu mai contenesc cu aprecierile.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO