"Nu puteam sa ma abtin" Ce a facut o profesoara cu elevii sai de putea ajunge la inchisoare

Dată publicare: 04-08-2012 11:15
Dată actualizare: 27-10-2012 18:45


Profesoara - Sex cu elevi

Kristle Vandever, o profesoara de limba engleza la o scoala din Oregon, SUA, care a avut o relatie cu mai multi dintre elevii ei, nu va face nicio zi de inchisoare dupa ce procurorii au renuntat la acuzatiile impotriva ei.

In luna mai a anului 2010, Kristle si-a dat demisia de la scoala de unde preda, McNary Heights, dupa ce a fost acuzata ca a intretinut relatii sexuale cu mai multi elevi, insa dreptul de a mai preda nu i-a fost revocat.

Femeia a fost pusa sub acuzare si de catre procurori pentru faptele ei, dar nicio persoana implicata in acest scandal nu a vrut sa depuna marturie, astfel ca profesoara a scapat basma curata.

La scurt timp dupa ce si-a dat demisia, Kristle a publicat pe internet un mesaj care a starnit furia parintilor elevilor ce au fost sedusi de aceasta.

Un site pe care il accesezi zilnic, implicat intr-un scandal porno urias! Nu poti sa crezi ce se intampla acolo

"Am scapat de inchisoare numai pentru ca am avut noroc. Nu pot sa ma abtin cand ii vad asa tineri si frumosi, insa si ei ma vor la fel de mult. Cine sunt eu sa le stric fanteziile?", a scris profesoara.

O comisie speciala a inceput sa investigheze acest caz si, dupa doi ani de cercetari, a aflat ca profesoara isi facea de cap cu elevii in masina ei si ca le facea rost si de bauturi alcoolice.

In urma acestor concluzii, dreptul ei de a mai preda a fost revocat definitiv, insa autoritatile au refuzat sa o puna sub acuzare pentru ceea ce a facut.


 

Sursa: Daily Mail

Tags: profesoara, sex, elev, sedus,


VIDEO PROTVPLUS.RO