O profesoara a fost condamnata la 17 ani de inchisoare, dupa ce politistii i-au rascolit sertarul cu lenjerie intima. FOTO

Ultima actualizare: 15-10-2016 07:08
profesoara

O profesoara din Rickmansworth, Anglia, a fost condamnata la inchisoare dupa ce politistii i-au gasit o arma automata artizanala in sertarul cu lenjerie intima.

In urma unei perchezitii in locuinta lui Aqsa Carvalho, o profesoara de 26 ani, politistii au descoperit o arma automata artizanala care putea sa traga 860 de focuri intr-un minut, conform The Sun 

Pe langa acea arma, politistii au mai gasit in sertarul femeii un pistol Makarov, un revolver si o cutie plina cu munitie.

Politistii i-au perchezitionat casa femeii dupa ce mai multi agenti sub acoperire i-au surprins pe suspecti cum traficau droguri. 

Ea a fost condamnata la 17 ani de inchisoare, dupa ce a fost gasita vinovata de 3 capete de acuzare, pentru posesie de arme de foc si droguri, pe care urma sa le comercializeze.

Sotul ei, Robert Carvalho, in varsta de 32 de ani, a fost condamnat la 18 ani de inchisoare dupa ce a pledat vinovat la aceleasi acuzatii.


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO