O poza pe Facebook a creat haos intr-un aeroport. Anuntul iubitului gelos a intors avionul din drum

09-09-2012 14:02


aeroport

Pasagerii dintr-un avion care decolase de putina vreme de pe aeroportul din Philadelphia au trecut prin momente de groaza din cauza unui iubit gelos. Ghinionul oamenilor a fost ca printre ei se afla cine nu trebuia.

Kenneth Smith a ajuns in fata unui judecator din Philadelphia, dupa ce a dat o alarma falsa.

Barbatul a sunat la aeroport si a anuntat ca intr-un avion care decolase de putina vreme, cu destinatia Dallas, se afla si un individ cu o bomba.

Speriati, reprezentantii securitatii aeroportului au sunat imediat capitanul aflat la bord si au cerut sa se intoarca la sol pentru verificari.

Abia dupa ce au verificat fiecare pasager in parte, agentii au inteles ca este vorba de o gluma proasta.

Kenneth a comis ilegalitatea din dorinta de-a se razbuna pe fostul iubit al actualei sale partenere, care se afla in acel avion. Se pare ca barbatul ar fi pus pe Facebook o poza compromitatoare cu femeia, lucru care l-a deranjat pe Smith.

Iubitul femeii risca acum sa isi petreaca urmatorii 10 ani la inchisoare si sa plateasca o amenda de 250.000 de dolari pentru haoul creat in aeroport.

Nici fostul iubit nu a scapat insa de arest. La verificarile facute in aeroport, politia a gasit marijuana ascunsa in bagajul acestuia.

In cele din urma a fost eliberat si i s-a permis sa urce in urmatorul avion spre Dallas.

Citeste si:

Apple amana lansarea celui mai asteptat "gadget al viitorului"

Sursa: New York Daily News

Tags: incidente,

VIDEO PROTVPLUS.RO