O plimbare banala pe malul marii le-a schimbat viata si i-a facut bogati. Ce a gasit un cuplu pe o plaja din Marea Britanie

Dată publicare: 13-04-2016 13:04
Dată actualizare: 16-04-2016 07:00


plaja

O plimbare pe malul marii s-a transformat intr-un adevarat noroc pentru un cuplu englez. Cei doi se aflau pe o plaja din Middleton cand au facut descoperirea.

Gary si Angela Williams au simtit un miros specific de peste aflat in putrefactie. Mergand in directia din care venea acesta, au gasit ceva de forma unei pietre, de dimensiunea unei mingi de rugby, cu aspect de ceara si un miros puternic, neplacut.

Cei doi citisera in trecut un articol despre ambra cenusie, o substanta extrem de valoroasa, produsa de o anumita specie de casalot, folosita in productia de parfumuri. Asadar, cuplul a infasurat proaspata descoperire intr-o esarfa si a pastrat-o.

„Am gasit-o intr-o parte a plajei unde nu merge nimeni, de obicei“, a declarant Gary Williams, spunand ca el si sotia sa au fost socati de descoperire.

Cand au cantarit obiectul, au aflat ca acesta are aproape doua kilograme si ca ar putea valora 50,000 de lire.

Gary si Angela se afla in negocieri cu potentialii cumparatori, dorind sa investeasca profitul intr-o rulota. „Ar fi un vis devenit realitate“, au declarat acestia.

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO