"Pisica-zombie": la 5 zile dupa ce a fost inmormantata, s-a intors pe strazi. "Are un spirit ca nicio alta"

16-09-2016 08:43


Povestea unei pisici din Florida a induiosat, dar a si infricosat, in acelasi timp, lumea. Felina a ajuns cunoscuta dupa ce a fost inmormantata in urma cu un an, iar dupa cinci zile a reaparut pe strazi.

Acum, dupa tratamente costisitoare, mata si-a gasit o noua familie adoptiva.

Pisica a suferit un accident in urma cu un an, cand a fost declarata decedata. Atunci a fost inmormantata, dar, dupa cinci zile, oamenii care o stiau au avut parte de o surpriza.

Femeie: "Aceasta pisica are un spirit ca nicio alta si a fost hotarata sa traiasca."

A aparut din nou pe strazile din oras, vizibil afectata. Asa ca si-a primit numele de Pisica Zombie si a ajuns intr-un centru veterinar, unde medicii s-au luptat sa o tina in viata.

Femeie: "Era pe jumatate moarta. In primele saptamani, doctorii ii dadeau 50% sanse de supravietuire."

Timp de sapte saptamani a fost hranita cu ajutorul unui tub. In plus, in urma operatiilor numeroase, a ramas fara un ochi.

Toate analizele si interventiile chirurgicale prin care a trecut au costat mai bine de 11.000 de dolari. Cei care au ajutat-o sa traiasca spun insa ca a meritat efortul.

Femeie: "Cate pisici se intorc din mormant? A meritat totul. In plus, am primit si donatii pentru ea."

Povestea pisicii a devenit cunoscuta in intreaga lume prin intermediul retelelor de socializare. Iar oamenii au donat aproape noua mii de dolari. De curand, medicii care i-au salvat viata au decis sa o dea spre adoptie. Asa ca pisica are acum noi stapani.

Femeie: "Ii place sa fie rasfatata. Mai are un frate si o sora si se inteleg de minune."

Reprezentantii centrului in care a fost ingrijita au refuzat sa o trimita inapoi in familia care a neglijat-o si s-au luptat in instanta pentru soarta felinei zombie.

VIDEO PROTVPLUS.RO