O pisica a facut DEZASTRU pe un aeroport din Rusia. VIDEO "Pagubele sunt de zeci de mii"

Ultima actualizare: 18-12-2014 07:05
aeroportul din Vladivostok

Un incident bizar a avut loc pe Aeroportul International din Vladivostok din cauza unei pisici roscate si flamande

Animalul a dat iama in vitrina frigorifica cu produse de lux a unuia dintre magazinele duty-free din aeroport. Si cum vitrina era plina cu produse de lux – somon, calcan, icre de Manciuria, fructe de mare, caracatita – toate provenind din zona si destinate pasagerilor cu dare de mana, pagubele au fost pe masura.

Cum pisica a degustat din mai toate produsele, s-a luat decizia ca tot ce era in vitrina sa meraga direct la gunoi. Proprietara magazinului, Irina Kuzmina, spune ca “pagubele pe care ni le-a facut mata sunt de peste 60.000 de ruble” (aproximativ 850 de euro). Animalul a fost, de altfel, si filmat in timp ce se delecta cu bunatatile din vitrina.

Incidentul ridica insa si semne de intrebare asupra securitatii de pe Aeroportul international Vladivostok. In mod normal, animalele, fie ele si vagaboande, nu ar trebui sa aiba cum sa ajunga in interiorul acestuia, cu atat mai putin in zona magazinelor duty-free. De aceea, conducerea aeroportului sustine oficial ca animalul i-ar fi apartinut unui pasager.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO