O nunta de vis s-a transformat intr-un adevarat cosmar. Ce au gasit invitatii in farfurii

18-05-2013 08:18


Miri

Rebecca si Paul si-au organizat nunta la hotelul Sandygate, din Wath-upon-Dearne, South Yorkshire, si sperau ca va fi cea mai frumoasa zi din viata lor. Mireasa a izbucnit in lacrimi cand a vazut ce se intampla.

Potrivit tinerilor miri, angajatii restaurantului au fost de-a dreptul “respingatori”, iar bucatarul sef beat, scrie Daily Mail.

Cei 65 de invitati s-au trezit ca au in fata mancare negatita sau rece, iar sampania cumparata de cuplu nu a fost servita.

Cand au facut reclamatie in urma acestor incidente, angajatii hotelului le-au raspuns: “Ce pretentii puteti avea pentru o nunta asa de ieftina?”

In schimb, directorul hotelului sustine ca mirii au ramas peste noapte la hotel si au mancat micul dejun a doua zi, fara sa se planga de ceva.

Paul si Rebecca au fost nevoiti sa organizeze o nunta modesta, pentru ca barbatul a fost recent concediat.

“A fost un dezastru, o gluma de la inceput la sfarsit. Petrecerea a fost distrusa de un bucatar care nu putea sa stea macar in picioare”, declara mireasa.

Tinerii au facut reclamatie dupa 2 zile.

“Toate amintirile noastre frumoase au disparut. Multi dintre invitatii nostri nu au spus de la inceput ce probleme au fost cu mancarea, ca sa nu ne supere pe noi. Din 65 de persoane, 19 au trimis inapoi mancarea primita, pentru ca era cruda”, povesteste Rebecca.

Tanara a scris si pe site-ul Tripadvisor despre acest nefericit incident. Conducerea hotelului spune ca va incepe o investigatie.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO