O mireasa dispusa la orice pentru cadrul perfect. Ce i-a permis fotografului sa faca

18-07-2013 08:01


Imaginatia ii poarta pe fotografii de nunta pe culmi periculoase pentru protagonisti. Pentru a obtine cadrul perfect, o tanara din Statele Unite, care abia s-a casatorit, l-a lasat pe fotograf sa ii dea foc la rochie.

Femeia nu a patit nimic, dar au fost cazuri in care mireasa si-a pierdut viata in timpul unei sedinte foto iesite din tipar.

In imagini se observa cum rochia alba este cuprinsa rapid de flacari. Mireasa sta cateva momente pe loc, apoi tasneste spre mal si intra in apa, ca sa stinga focul.

Scenele fac parte din scenariul unei sedinte foto speciale, la care mirii participa dupa ziua cea mare. Poarta numele de "trashing the dress", ceea ce implica fotografii indraznete, in ipostaze cat mai ciudate - o experienta din care rochia de mireasa nu iese niciodata nevatamata.

Fotograful se mandreste ca indrazneata idee i-a apartinut.

"Toate miresele vor ceva ce nu a mai fost facut pana atunci. A fost ideea mea sa ii dam foc cu adevarat si sa nu folosim un program de prelucrare grafica", spune Eric Simantov, fotograf.

Mireasa a scapat teafara, dar exista cazuri nefericite in care o astfel de sedinta foto se poate termina cu o tragedie. Vara trecuta, o femeie in varsta de 31 de ani din Montreal a cazut in apa si s-a inecat, trasa in adancuri de rochia de mireasa greoaie.

Tags: curiozitati,

VIDEO PROTVPLUS.RO