O metoda inedita de avea un bust mai voluminos, inventata de o tanara din New York

Dată publicare: 16-11-2013 10:25
Dată actualizare: 19-11-2013 06:53


sani mari

 O tanara, ramasa neidentificata, din orasul american New York, este cautata de politie pentru un delict neobisnuit: si-a furat o pereche de sani.

 O tanara de 19 ani a completat documentele pentru o procedura de marire a sanilor folosind un act de identitate fals, si a intrat in operatie. Dupa interventie, escroaca a platit cu o carte de credit falsa.

New York Post scrie ca apoi aceasta a parasit centrul medical, cu noul ei piept, mai impresionant. Nu a mai fost vazuta de atunci.

"Cred ca exista persone care ar face orice pentru niste sani mai mari, dar domisoara a luat premiul cel mare", a declarat un reprezentant al politiei din New York.

Body Cosmetica, salonul de infrumusetare care a cazut victima fraudei, a raportat furtul dupa un an si jumatate, deoarece compania care administra cardul de credit a trebuit sa identifice intreaga retea de frauda.

Reprezentantii clinicii au prezentat presei pasii pe care infractorea i-a urmat pentru a obtinee nou sau decolteu. Procedura a durat cel mult trei ore.

In primul rand, orice pacient trece printr-un consult preoperatoriu si completeaza documentia, care determina in ce masura sanii ei vor fi mariti chirurgical.
Apoi chirurgul plastician, Dr. Joshua B. Hymanm, care conduce clinica, efectueaza operatia. Dupa operatie, urmeaza o perioada de recuperare de doua-trei zile.

Conform legii federale americane, persoanele sub 22 de ani nu pot primi implanturi cu silicon si trebuie sa se multumeasca cu cele cu solutie salina.

Escroaca nu a trebuit sa se intoarca la clinica pentru o consultatie post operatorie, deoarece aceasta este optionala, nu necesara.

Citeste si: Masina care distruge productia mondiala. Un pret mai mic nu se poate

Ultimele 11 economii perfecte. Tarile cu cel mai ridicat nivel de trai. Majoritatea se afla in Europa

Iluzia reducerilor. De ce trebuie sa eviti magazinele cu discounturi de peste 50% si cum te pacalesc retailerii

Sursa: New York Post

Tags: sani, operatie, frauda,


VIDEO PROTVPLUS.RO