O mama spune ca este "turbata de indignare". Ce a patit la gradinita copilul ei de 2 ani

Dată publicare: 22-07-2013 13:06
Dată actualizare: 25-07-2013 00:00


copil

O mama din statul american Arizona este furioasa dupa ce gradinita la care mergea fiul ei a pus pe internet o fotografie cu el si l-a acuzat ca “musca”.

Dupa ce l-a dat afara din gradinita pe Ryan Jones, una din proprietare, Carmella Sul, a pus pe Craiglist (un site de anunturi) fotografia baiatului, cu urmatorul mesaj: “Fiti atenti la acest copil, musca”, relateaza Daily Mail.

Sunt furioasa, turbata de indignare, asa cum ar fi orice parinte care si-ar vedea copilul pe internet”, a spus Maggie Jones, mama copilului.

Povestea neplacuta s-a declansat dupa ce fiul mai mare al femeii, in varsta de 5 ani, care mergea la aceeasi gradinita, s-a plans ca nu primeste destula mancare. Maggie Jones a spus ca a contactat-o pe Carmella Sul si i-a spus ca taxa zilnica ar trebui sa acopere costurile cu mancarea.

La scurt timp dupa aceasta conversatie, ambii copii au fost dati afara de la gradinita.

Carmella Sul a spus ca baiatul meu mai mic a muscat un alt copil, iar eu am vorbit atunci cu alti parinti despre asta. A pus apoi anuntul cu fotografia”, a spus mama celor doi baieti.

Insa Carmella Sul a dus lucrurile chiar mai departe si i-a trimis femeii un mesaj cu urmatorul continut: “Copilul tau e un caine si musca incontinuu”.

Autoritatile din Arizona nu au inceput nicio investigatie pentru ca nu au primit plangere, insa o asociatie de parinti a derulat propria ancheta si a gasit si alti parinti care au reclamat modul in care sunt tratati copiii la gradinita respectiva.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO