O mama si-a dat fiica spre adoptie de doua ori. Abia dupa 50 de ani a aflat destinul dramatic pe care l-a avut fetita

Ultima actualizare: 12-06-2015 07:17
adoptie

Femeia avea doar 16 ani cand a nascut-o pe Marguerite, prima ei fiica. Pe atunci insa, locuia cu bunica ei in varsta de 80 de ani si lucra la o fabrica, asa ca a cerut ajutorul serviciilor sociale si, intr-un final, a dat-o pe micuta spre adoptie.

La 50 de ani dupa ce a renuntat la fetita pentru a-i asigura un viitor mai bun, Christine Gillard a reusit sa-si regaseasca fiica, in varsta acum de 54 de ani. Tot atunci a aflat si destinul tragic pe care aceasta l-a avut: aceasta a ramas fara parintii adoptivi si a ajuns intr-un orfelinat, unde a stat pana in momentul in care a putut sa munceasca.

Marguerite avea doar doi ani cand a fost data spre adoptie catre o familie ce mai avea inca doua fete. Mama ei s-a gandit ca ii ofera astfel un viitor mai bun si doua surori cu care sa se joace. Apoi, ea s-a maritat si a avut alti patru copii. Pe cand fiica ei a facut 8 ani, mama sa adoptiva a murit, iar asistentii sociali au venit sa o intrebe pe femeie daca isi doreste copilul inapoi.

Christine, entuziasmata ca isi poate reintregi familia, a chemat-o pe micuta un weekend la ea acasa, astfel incat sa o cunoasca mai bine. Insa, pentru ca a vazut-o fericita alaturi de familia ei adoptiva, bine imbracata si ingrijita, femeia, care avea probleme financiare si o casnicie cu probleme, a decis intr-un final sa renunte pentru a doua oara la fetita.

Ea n-a avut nicio idee ca la doar doi ani de la acel weekend, tatal adoptiv a murit si el, iar Marguerite a ajuns intr-un orfelinat. A stat acolo pana ce a devenit majora si a putut sa se intretina singura.

In tot acest timp, ea a incercat sa-si gaseasca mama, dar fara rezultate. A fost luata prin surprindere de producatorii unei emisiuni TV care au abordat-o intr-o zi si au dus-o la mama sa. Cele doua femei sunt extrem de fericite acum si spun ca nu se vor mai desparti niciodata.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO