O mama din SUA a decis sa ii schimbe numele fiicei sale, dupa doar 3 luni. "Cand il pronunta cineva, era cumplit"

Dată publicare: 08-08-2016 11:40
Dată actualizare: 11-08-2016 07:00


bebe nume

O mama din SUA a decis sa ii schimbe numele bebelusului sau, dupa doar 3 luni. Aceasta s-a razgandit in privinta numelui cand a vazut reactiile celor din jur.

Carri si Michael Kessler au decis sa isi boteze copilul Ottilie (n.r. echivalentul Otiliei in limba romana). Insa, dupa doar 3 luni, mama a decis sa ii schimbe numele fetitei pentru ca tuturor le era greu sa il pronunte. Mai mult, bunica fetitei uita mereu numele.

"Am o prietena in Marea Britanie pe care o cheama Ottilie si mi s-a parut foarte frumos, asa am decis sa il pun si fetitei mele. Insa, reactiile nu au fost deloc pozitive, toata lumea se incurca atunci cand il pronunta, si multi il uitau, era cumplit" a povestit Carri pentru Daily Mail.

Aceasta a mai povestit ca nici macar asistentele de la spital nu au putut retine numele, foarte neobisnuit pentru americani. "Bunica nu il tine minte, isi lipeste post-it-uri prin casa, sa il tina minte" a spus Carri.

Dupa 3 luni in care s-a lovit de aceasta problema, Carri a discutat cu sotul sau si au decis sa ii schimbe numele fetitei. Asa ca s-au sfatuit si cu apropiatii, iar micuta a primit numele de Margot.

Sursa: Daily Mail

Tags: bebelus, nume, copil, sua,


VIDEO PROTVPLUS.RO