O instructoare de fitness a fost data afara din cafenea pentru ca era imbracata in bustiera si colanti. "Ma simt jignita"

Ultima actualizare: 30-08-2015 07:24
instructoare fitness

Davina Ward, instructor personal de fitness, a fost data afara dintr-o cafenea din Marea Britanie, pentru ca tinuta ei nu era concordanta cu politica localului.

Sportiva de 35 de ani tocmai iesise de la sala, asa ca inca purta hainele de sala, colanti si o bustiera. La scurt timp dupa ce s-a asezat la masa, in cafenea, un angajat a venit la ea si a rugat-o sa paraseasca localul pentru ca nu este imbracata corespunzator. Motivatia a fost ca tinuta femeii era prea provocatoare pentru ora si locul unde se afla, relateaza Daily Mail.

Furioasa si rusinata, Davina a fost nevoita sa plece din cafenea, dar a cerut sa i se returneze banii pe cele doua cafele pe care le cumparase pentru ea si prietena care o insotea.

"Nu am fost niciodata atat de umilita si rusinata. Am plecat clocotind de nervi. De ce m-au mai lasat sa ma asez la masa si sa comand daca voiau sa me dea afara? a declarat femeia pentru Daily Mail.


Ea spune ca iesise de la un curs de arte martiale si ca meseria ei o obliga sa poarte constant tinute sportive si mulate. "Imi petrec cel mai mult din timp imbracata in echipament de sala, adica bustiere si colanti, asta este meseria mea. Imi place sa traiesc sanatos si sa fac sport. Normal ca m-am simtit jignita, e ca si cum as fi fost criticata ca duc un stil de viata sanatoas" a spus femeia, care a declarat ca va evita acel cartier din Londra.


 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO