O inima de aur. Barbatul care a fost aproape omorat din bataie si-a iertat atacatorii. FOTO

Dată publicare: 10-10-2013 21:56
Dată actualizare: 13-10-2013 07:26


Ray Widstrand

Un american a dovedit ca are o inima de aur, dupa ce a spus ca le doreste tot binele din lume celor cinci tineri care aproape l-au omorat in bataie si l-au lasat cu sechele fizice.

Ray Widstrand, in varsta de 27 de ani, din Minneapolis, a fost batut cu bestialitate in august de cinci tineri membri ai unei gasti de strada, potrivit Daily Mail.

Americanul a avut ghinionul ca, in drum spre casa, sa dea nas in nas cu tinerii care se certau.

Acesta a fost imediat luat la bataie, fiind lovit cu picioarele, calcat pe cap, dezbracat si jefuit. In final, Ray a fost lasat pe caldaram sa moara.

Widstrand a spus ca ii iarta pe atacatori si ca le doreste tot binele din lume, considerand ca sunt doar niste copii razvratiti.

"A fost un accident ciudat. Erau doar niste copii razvratiti. Si eu am fost un copil candva. M-am razvratit. Imi sunt indiferenti, le doresc tot binele din lume", a spus Ray.

Cei cinci, un adult si patru minori, au fost acuzati de vatamare corporala, insa doar adultul, Isaac Maiden, va fi judecat.

Victima a suferit traumatisme craniene grave si capul sau este turtit intr-o parte, urmand sa fie supus unei operatii pentru corectarea acestei probleme in noiembrie.

Vezi AICI poze cu sechelele barbatului.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO