O garsoniera confort 2 a fost inchiriata cu 900 de euro/luna. "Daca gatesti tocanita, stropesti perna cu sos"


Ultimul update: Luni 09 Iunie 2014 07:00
Data publicarii: Vineri 06 Iunie 2014 10:32
Categorie: Bizar
garsoniera Londra chirie imensa

Un anunt imobiliar pentru o garsoniera minuscula din Londra a ajuns in presa din intreaga lume din cauza chiriei exorbitante cerute de proprietar.

737 lire pe luna, adica peste 900 de euro: atat e chiria apartamentului din imagine, care arata mai rau decat garsonierele confort 2 din Romania. Oferta a aparut pe site-ul britanic de imobiliare RightMove, unde locuinta, aflata in zona Islington din centrul Londrei, e prezentata ca un “apartament modern tip studio, toate dotarile, baie si chicineta proprie”.

Dupa cum se vede, insa, chicineta e la nici un metru de pat – sau de salteaua care tine loc de pat – prilej de glume pentru britanici, care au scris pe Twitter: “Daca faci o tocanita, stropesti perna cu sos de rosii?

Citeste si: Cum a ajuns un loc de veci la pret de garsoniera in Bucuresti

Imaginea a facut rapid turul presei britanice si internationale, astfel ca proprietarul apartamentului s-a grabit sa ofere o explicatie. Potrivit “Evening Standard”, el sustine ca fotografia “nedreptateste” locuinta iar pretul e justificat de zona – apartamentul se afla in apropierea unor universitati si e perfect pentru un student.

Desi netul s-a umplut de glume pe seama locuintei iar inspectorii primariei vor sa verifice daca constructia e legala, apartamentul a gasit client in mai putin de o zi. Potrivit presei britanice, e vorba de o agentie imobiliara care a considerat oferta atractiva, date fiind preturile din zona

Citeste si: Experiment bizar. Ce se intampla cand amesteci lapte cu cola. VIDEO

Sursa: Evening Standard

VIDEO PROTVPLUS.RO