O femeie si-a revenit din coma chiar in momentul in care era pregatita pentru recoltarea organelor

17-10-2012 20:09


Carina Melchior

O adolescenta din orasul danez Aarhus, care era in coma dupa ce suferise un accident de masina, si-a revenit in mod miraculos cu putin timp inainte ca doctorii sa o declare moarta si sa o pregateasca pentru donarea organelor.

Carina Melchior, in varsta de 20 de ani, a fost implicata, in urma cu cateva luni, intr-un accident de masina extrem de violent.

Ea a fost transportata apoi la spital, insa medicii au constatat ca nivelul activitatii cerebrale este extrem de scazut si i-au propus familiei sa o deconecteze de la aparatele care o tineau in viata si sa accepte sa ii fie recoltate organele pentru a fi donate, relateaza Daily Mail.

Febra la copii: cauze si tratamente

Parintii fetei au acceptat acest lucru, insa in momentul in care medicii demarasera procedurile pentru a o deconecta de la aparate Carina si-a revenit in mod miraculos.

Dupa cateva luni in care a fost internata la un centru de reabilitare, fata a inceput sa mearga, sa vorbeasca sau chiar sa calareasca.

Parintii ei vor acum sa dea in judecata spitalul unde a fost internata, acuzand ca cei de acolo au fost disperati sa ii recolteze organele.

"Banditii aia in halat alb au renuntat prea usor la ea pentru ca voiau sa o faca donatoare de organe", a declarat tatal ei pentru ziarul danez Ekstra Bladet.

Reprezentatii spitalului se apara spunand ca doar au urmat procedurile standard si ca, din punctul lor de vedere, nu au comis nicio greseala.

3 semne ca trebuie sa schimbi medicul de familie

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO