O femeie si-a pierdut inelul de logodna. Ce a urmat apoi este descris ca "un adevarat miracol"

Dată publicare: 14-02-2013 11:11
Dată actualizare: 17-02-2013 06:46


inel de logodna cu diamante

Neatenta, o femeie din Kansas si-a pus inelul de logodna in portofelul cu maruntis si a uitat de el. Abia a doua zi si-a dat seama ca l-a pierdut.

Sarah Darling si-a pus inelul de logodna, care era din platina si avea diamente, in portofel, pentru ca o deranja la deget, iar apoi a uitat de el.

Din greseala, l-a pus in cutia milei, pe care o cersetor o tinea pe strada, in fata lui, fiind convinsa ca i-a dat un simplu banut, scrie New York Daily News.

Abia a doua zi si-a dat seama ce facuse. “M-am suparat, pentru ca, dincolo de pretul inelului, conta valoarea lui sentimentala”.

S-a intors la cersetor, desi nu spera ca-si va mai recuepra bijuteria. Cu toate acestea, batranul Billy Harris a recunoscut ca femeia ii daduse din greseala un inel, l-a scos din buzunarul hainei sale si i l-a inapoiat.

“Mi s-a parut un miracol. In ziua de azi te gandesti la tot ce este mai rau, iar un asemenea gest te face sa-ti dai seama ca mai exista si oameni buni”, declara Sarah.

Femeia l-a rasplatit pe cersetor, dandu-i toti banii pe care ii avea in geanta.

Mai important pentru Billy este insa gandul ca a facut ce trebuia sa faca. “M-a crescut bunicul meu, care a fost preot”, povesteste el.

Esti curios ce talent te-ar face pe tine super-erou? Intra in aplicatia romaniiautalent.stirileprotv.ro si vezi ce talent iti gasesc Smiley si Bartos!

Sursa: New York Daily News


VIDEO PROTVPLUS.RO