Motivul straniu pentru care o femeie si-a organizat propria inmormantare, in timp ce inca era in viata. Scenele filmate

Ultima actualizare: 10-11-2016 07:16
sicriu

O femeie in varsta de 44 din Brazilia a avut parte de ceremonia de inmormantare pe viu, "visand" la acest lucru in ultimii 14 ani.

Vera Lucia da Silva si-a petrecut o zi intreaga intr-un sicriu, in timp ce prietenii si familia ei s-au strans ca sa o “jeleasca”. Ea a declarat ca a fost cea mai frumoasa zi din viata ei, relateaza Metro

Inmormantarea falsa a avut loc de “Ziua mortilor” in orasul Camocim, Brazilia. Proprietarul sicriului, Paulo Araujo, i l-a donat Verei si i-a oferit si spatiul unde sa-si tina ceremonia.

Acest moment a fost filmat, Vera fiind surprinsa purtand machiaj si bucurandu-se de eveniment. Femeia a explicat ca “celebrarea” propriei inmormantari a fost “visul” pe care nu spera sa-l indeplineasca vreodata.

Ea a declarat: “Am vrut sa-mi tin inmormantarea in urma cu 14 ani. Am asteptat atata timp si nu-mi vine sa cred ca pana la urma s-a intamplat. Cand mi-am invitat prietenii si familia, prima data ei au crezut ca glumesc”.

Femeia a adaugat:  “Am stat in sicriu o zi intreaga. M-am miscat doar ca sa ma hidratez. La sfarsit i-am rugat pe invitati sa-mi care sicriul pentru cateva minute, de parca ar fi trebuit sa-l duca la mormant.”

Desi Vera s-a bucurat de aceasta zi, ea nu e pregatita, inca, sa moara.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO