O femeie din Texas, retinuta pentru posesie de droguri, i-a socat pe politisti. Unde tinea ascuns un pistol

Ultima actualizare: 13-09-2015 07:06
femeie texas

Un echipaj de politie din statul american Texas a retinut, in urma unui control de rutina, o femeie care avea in geanta pastile de amfetamina. Femeia a declarat ulterior politistilor ca are ascunsa o arma in propriul vagin.

Pistolul, avand 12 centimetri si o greutate de aproximativ 170 de grame - dimensiuni aproape similare unui iPhone 6 Plus, era "incarcat cu munitie", a precizat politia din Waco (Texas, sud), intr-un comunicat postat pe contul sau de pe reteaua Facebook.

In timp ce era condusa la postul de politie pentru intrebari privind detinerea de substante interzise, Ashley Cecilia Castaneda, 31 de ani, a marturisit politistilor ca are o arma Smith & Wesson de calibrul 22 in partea de jos a corpului, relateaza Agerpres.

Politistii au intrebat-o unde se afla ascunsa arma, iar femeia le-a raspuns direct: "Intre picioarele mele", potrivit declaratiilor agentului de politie Patrick Swanton pentru postul local de televiziune KWTX.

"Ar fi putut sa fie extrem de periculos", a subliniat politistul, adaugand ca acest tip de incidente nu sunt atat de rare pe cat se crede. "Oamenii nu cred ca astfel de lucruri se pot intampla in viata reala, dar se intampla mult mai des decat ei cred", a marturisit agentul Swanton.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO