O femeie din New York si-a aruncat din greseala inelul de logodna si verigheta. Ce s-a intamplat cand a vrut sa le recupereze

Ultima actualizare: 29-03-2017 07:18

Un moment de neatentie i-a dat serioase batai de cap si mari emotii unei femei din Statele Unite. Din greseala, si-a aruncat la gunoi inelul de logodna si verigheta.

Desigur, a urmat o adevarata vanatoare prin sute de saci cu deseuri in cautarea bijuteriior pierdute. Povestea este insa cu final fericit!

Femeia a vrut sa isi curete inelele si le-a lasat intr-un servetel pe masa din bucatarie. A doua zi insa a constatat ca... disparusera. Din greseala, le aruncase in cosul de gunoi, iar cei de la salubritate au avut grija sa goleasca tomberoanele din zona.

Agent de salubritate: "Cand vrei sa sortezi noua tone de gunoi ca sa gasesti un inel e ca si cum ai cauta acul in carul cu fan."

Misiunea nu a fost insa atat de dificila precum se astepta. Femeia a sunat la firma care aduna deseurile, iar angajatii au chemat-o in locul unde depoziteaza gunoiul inainte de sortare. Erau acolo nu mai putin de 800 de saci plini cu resturi.

Femeie: "Erau multe resturi ale cainilor in jurul sacilor."
Sotul femeii: "M-am gandit ca daca va fi in vreun loc, va fi in cel mai dezgustator loc posibil. Si asa a si fost."

Femeia si doi dintre angajatii de la salubritate au luat sacii la mana. Dupa aproximativ o ora de cautari, unul dintre barbati a dat peste servetul cu pricina.

Barbat: "Am desfacut servetelul si le-am vazut. Femeia era in extaz, iar sotul ei, desi optimist, parca nu credea ca le-am gasit."

Femeie: "Am fost entuziasmata si socata! Am plans, dar tremuram foarte tare."

Cuplul din New York nu a estimat suma la care se ridica pretul celor doua inele, dar au marturisit ca in primul rand valoarea era una sentimentala.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO